Register    Enter


UKRPOLE, LTD

(UKRPOLE, LLC)

Address: Zhytomyr reg., City Malyn, st. Nemanykhina, 3

Боремося проти капустянки!


Усім нам відомо, які руйнування залишає після себе капустянка або як ще її називають у народі - картоплянка.


 

Усім нам відомо, які руйнування залишає після себе капустянка або як ще її називають у народі - картоплянка. Комаха вміло пристосовується, добре літає, плаває і переміщається по землі, а найвища швидкість розмноження є головною причиною нашого постійного і часом стомлюючого протистояння.
 
Ізобільна кількість засобів боротьби з нею в більшості своїй не виявляються настільки ефективними як обіцяють виробники. Тому люди намагаються пробувати різні народні способи, яких не мало, є навіть в Інтернеті. Стикаючись з таким умілим шкідником необхідно мати такий засіб, що виявиться дієвим вже при першому і єдиному застосуванні.
 
 Рецепт:
- 1 кг половинок гороху (саме половинок);
- Засіб від колорадського жука (Ф'юрі, Актара, Антижук, Децис, Конфідор і т.д.);
- 1 л води.
 
Засіб від колорадського жука розвести в 1 л води, і потім замочити в розчині половинки гороху. Горох має стояти в розчині не менше 12 годин, тоді половинки добре вберуть приготовлену суміш, і набудуть потрібну нам силу.
 
Після цього залишається тільки розкидати половинки по городу чи ділянці, на якому був помічений небажаний гість.
 
Важливо!
 
Використовуйте цей метод під час весняного орання. Необхідно, щоб половинки опинилися в землі на 15-сантиметровій глибині.
 
 Чому половинки?
 
Використовуйте тільки половинки гороху, так як половинки втрачають здатність до проростання і надовго залишаються в грунті, тим самим продовжуючи своє невидимий бій  протягом усього сезону.